Werkwijze 2019-05-11T20:19:43+00:00

Werkwijze

We hebben te maken met twee partijen: opdrachtgevers en professionals. De wensen en ambities van beide partijen zijn even belangrijk. We willen immers zorgen voor de perfecte match. Sterck Recruitment bemiddelt tussen deze twee partijen. We verzorgen namelijk de werving en selectie van professionals voor opdrachtgevers. Dit doen we in Groningen, Friesland en Drenthe, waarbij we gespecialiseerd zijn in het onderwijs.

Wij bemiddelen. En dat doen we goed.

 

Voor opdrachtgevers

De perfecte werknemer zoeken is een tijdrovende klus. Heb je wel een vacature, maar geen tijd of kennis om een passende professional te vinden? Wij doen dat voor je. Sterck Recruitment verzorgt de werving en selectie van professionals binnen het onderwijs. Dit doen we op basis van no cure, no pay. Anders vertaald: geen match = geen factuur. Schakel Sterck Recruitment kosteloos in om een professional te vinden voor de openstaande vacature. Pas wanneer er een kandidaat wordt aangeleverd én deze de vacature mag invullen, brengen we eenmalig een wervingsfee in rekening. Vervolgens komt de professional gewoon bij jou in dienst.

Voor professionals

Of je nu toe bent aan een geheel nieuwe uitdaging, of een extra uitdaging naast je huidige baan: regelmatig hebben we mooie vacatures in te vullen. Onze missie is iedereen met heel veel plezier naar het werk te laten gaan. Daarom zijn jouw wensen, ambities en persoonlijke groei belangrijk voor ons en we vechten hiervoor. Persoonlijk contact staat hoog in het vaandel. Zo kennen we onze opdrachtgevers ook goed. Daardoor kunnen we je uitstekend helpen met voorbereiden op de sollicitatie en begeleiden tijdens het gehele proces. Ben je aangenomen? Mooi! Je komt dan rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever. Ons werk zit er dus op, maar we blijven voor je klaar staan hoor!

werkwijze-recruitment