Professionals 2019-05-11T20:16:09+00:00

Voor professionals

Toe aan een nieuwe of extra uitdaging? We willen ervoor zorgen dat je elke dag met plezier naar je werk gaat. Hoe we dat doen? Zorgen voor de perfecte match. We brengen je graag onder de aandacht bij opdrachtgevers als we geloven dat er een goede match is. Vacatures lopen uiteen van paar vaste uren per week, tot een fulltime baan.

Regelmatig zijn we voor diverse opdrachtgevers op zoek naar ervaren of juist startende professionals. Wensen van professionals zijn even belangrijk als wensen van opdrachtgevers. Het is aan ons om een goede match te vinden. We hebben daarbij aandacht voor jouw wensen, ambities en persoonlijke groei. Daar hoort ook persoonlijk contact bij. We willen jou leren kennen, om je vervolgens zo goed mogelijk te ondersteunen.

Hoe we voor jou werken
Kom bij ons in beeld. Wij zoeken actief naar professionals, maar klop ook vooral bij ons aan als je een nieuwe of extra uitdaging zoekt. Ook als we geen vacatures beschikbaar hebben, is het handig dat we jou kennen. Op die manier kunnen we je direct benaderen wanneer er een geschikte opdracht vrijkomt. We nemen dan uitgebreid de vacature met je door. Ben je enthousiast? Dan brengen we jouw profiel onder de aandacht bij onze opdrachtgever.

Wanneer ze je vervolgens uitnodigen voor een sollicitatiegesprek, helpen we je met de sollicitatievoorbereiding en geven we je handige sollicitatietips. Wij kennen onze opdrachtgevers immers goed. Aangenomen? Mooi! Ons werk zit er dan op, want je komt rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst. Ook daarna blijven we voor je klaar staan en ondersteunen je waar nodig. Wees gerust: Je levert door tussenkomst van Sterck niets in op je salaris. Wij werken namelijk op basis van werving & selectie, waardoor de opdrachtgever ons alleen een eenmalige fee betaalt om jou aan te leveren.

Van starter tot ervaren specialist
Of je nu net om de hoek komt kijken op de arbeidsmarkt of al jaren in het vak zit: we komen graag met je in contact! Ons enorme netwerk ligt binnen het onderwijs in Groningen, Friesland en Drenthe. We helpen professionals aan uitdagingen bij opdrachtgevers binnen het voortgezet onderwijs, MBO, basis onderwijs en het speciaal onderwijs. Zodra je bij ons in beeld bent, vechten we voor jouw wensen.

Kandidaten