Over ons 2019-05-14T18:30:05+00:00

Over ons

Sterck Recruitment: Inzicht in talent

Sterck Recruitment is een jong en innovatief recruitmentbureau, dat gespecialiseerd is binnen het onderwijs. We linken de juiste professionals aan openstaande vacatures van onze opdrachtgevers. Bij Sterck gaat dat verder dan een match tussen een cv en vacaturetekst: Sterck Recruitment onderzoekt of ervaring, kennis en persoonlijkheden van professionals een meerwaarde vormen voor een organisatie. Dit doen we met een kritische blik en een luisterend oor.

Aan de andere kant zijn de behoeften van onze professionals net zo belangrijk. Tegenwoordig draait het voor hen niet alleen meer om het vinden van een baan: uitdaging en ontwikkeling worden ook steeds belangrijker. Wij doorgronden waar de professionals écht naar op zoek zijn en in welke organisatie hij of zij past. Andersom doen we dit ook bij de opdrachtgevers. Door ons enorme netwerk, komt uit deze inventarisatie van behoeften een match. De voorselectie doen wij al, zodat de opdrachtgever alleen tegenover de meest passende kandidaat komt te zitten.

Sterck Recruitment: jouw partner

Onze kracht is dat wij plaatsnemen naast de opdrachtgever en –nemer, om zo het optimale luisterende oor te bieden. We stellen ons op als partner, niet als tussenpersoon. Persoonlijke betrokkenheid zorgt voor korte lijnen en makkelijke communicatie, zodat we alle partijen beter van dienst kunnen zijn.

Focus op het onderwijs
Ons enorme netwerk ligt binnen het onderwijs. We helpen professionals aan uitdagingen bij opdrachtgevers binnen het voortgezet onderwijs, MBO, basis onderwijs en het speciaal onderwijs.

Opdrachtgevers

Hoe wij voor jou werken

Wij bemiddelen. Sterck verzorgt de werving en selectie van professionals voor opdrachtgevers. Ons netwerk zit vol goede professionals. Door het voeren van persoonlijke gesprekken, weten wij welke professional past binnen jouw organisatie. Zet een vacature bij ons uit en we bieden je een paar passende profielen aan. Jij kiest vervolgens tegenover welke professional jij komt te zitten. Ze zijn allemaal geschikt voor de vacature, want de professionals zijn al door onze voorselectie gekomen. We plannen een gesprek in tussen opdrachtgever en professional en mocht dit van beide kanten goed bevallen, dan kan de vacature worden ingevuld.

Is de professional eenmaal aangenomen? Dan is ons werk vervuld. De uitblinker komt namelijk bij jou op de loonlijst. Sterck is na het invullen van de vacature geen tussenpersoon meer. Resultaat: een enorme kostenbesparing voor de opdrachtgever. Opdrachtgevers betalen enkel een eenmalige fee voor de werving en selectie van professionals. En dit is volgens het no cure, no pay principe.

No cure, no pay
Anders vertaald: geen match, geen factuur. Schakel Sterck Recruitment kosteloos in om een professional te vinden voor de openstaande vacature. Pas wanneer er een kandidaat wordt aangeleverd én deze de vacature mag invullen bij de opdrachtgever, brengen we eenmalig een wervingsfee in rekening. Geen kleine lettertjes, wel duidelijkheid.